Biografie

Catharina Hulters is een zangeres met liefde voor de Volkse pure en oprechte muziek. Samen met haar producer Emile Hartkamp, die het beste in haar naar boven brengt, maakt Catharina muziek waarin De traan en de lach worden omschreven en gezongen zoals ze bedoelt zijn.

 

Catharina Hulters heeft een uitgebreide discografie met liedjes die door liefhebbers van het volkse lied breed gedragen worden. Samen met Emile Hartkamp is zij opzoek gegaan naar het het geluid dat het beste bij haar past. Met de single ‘Wat doe jij’, dat qua klank en genre een ander geluid bracht dan we Catharina gewend zijn, laat zij horen dat zij een zangeres is met passie voor muziek die verder gaat dan het volkse repertoire. Tijdens haar optredens laat Catharina ook meer muzikale kanten zien die mensen doen verassen. Uiteindelijk ligt het hart van Catharina Hulters bij het volkse Hollandse lied, hiermee groeide zij op en dit staat dicht bij haar gevoel.

 

Catharina volgt haar hart en brengt haar levenslied, wanneer zij zingt hoor je niet alleen de tekst en muziek, je voelt ook wat zij zingt, het overbrengen en muzikaal verwoorden van gevoel, het liedje tastbaar maken en publiek het laten raken is niet aan te leren, Catharina is een geboren zangeres die in het volkse genre tot de top behoort. De bescheiden zangeres werkt hard aan haar cariere en heeft een team professionals uit de muziekindustrie om zich heen gebouwd dat haar adviseert en ondersteunen kan in de weg naar de successen. De kracht zit in haarzelf, dit uit Catharina niet alleen muzikaal maar ook door altijd zichzelf te blijven en dicht bij haar publiek te blijven staan. Catharina is niet alleen de zangeres op het podium, zij is een met haar publiek dat zij als geen ander begrijpt omdat zij de liefde voor het volkse lied samen delen niet alleen in het lied dat zij zingt maar ook in gevoel. Catharina Hulters heeft al veel liefhebbers van het Nederlandse lied aangesproken die haar zijn gaan omarmen, dit zal de komende tijd groeien. Het levenslied zoals Catharina brengt mag en moet tot in lengte van dagen gehoord, gezien en gevoeld worden, want uiteindelijk is het een soort van Nationaal stukje Cultuurgoed waar we trots op moeten zijn en moet worden behouden.

 

Share:
Design: Schaap.Media | John Schaap